Totes les imatges que apareixen als Portfolis estan disponibles en diferents mides i qualitats entre els que trobem:

- Edicions Limitades (Giclèe), utilitzant tintes pigmentades Ultrachrome K3 sobre paper natural 100 % cotó, lliure d'àcid d'alt gramatge (Hahnemuhle o Bergger, al voltant de 450 gr.) el que garantitza una perdurabilitat en condicions d'exposició superior als 75 anys. Totes es lliuren signades, numerades i protegides. (veure Característiques)

- Copies "Fine Art", utilitzant tintes pigmentades Ultrachrome K3 sobre paper fotografic Epson "Fine Art" amb acabat brillant o mate a escollir i amb mides personalitzables.

- Altres formats com Postals Digitals, Calendaris, Salvapantalles, Punts de Llibre, etc.

Si no troba el format adequat a les seves necessitats no dubti a efectuar consulta o bé enviar un mail a inf @ domenechmilan.com i rebrà d'immediat i sense cap sense compromís un pressupost detallat.

    Detalls

Les seves comandes poden ser realitzades directament a DomenechMilan enviant-me un correu electrònic o emplenant el formulari creat a tal efecte.

Per conèixer l'import final de la seva comanda, així com les despeses d'enviament existents, enviïns la seva proposta de comanda i contactaré amb vostè per confirmar-li l'import final del mateix així com les dades bancàries necessàries.

La possibilitat d'efectuar pagaments on line està en fase d'avaluació i probablement estarà implementada en breu, de moment, l'enviament d'un xec o bé la transferència es el mètode recomanat.

La seva comanda li serà tramesa sense cap cost addicional, i el mitja utilitzat dependrà del producte adquirit, al ser-li confirmada la seva comanda se l' informarà al respecte amb més detall.

Totes les imatges disposen d' una garantia incondicional, per tant, si no queda satisfet amb la mateixa, pot retornar-la i el seu import li serà reemborsat.

Noves imatges son incloses regularment, per assegurar-se d'estar informat de les novetats pot subscriure's a la nostre llista de novetats News. Sols té que enviar un mail o bé emplenar el formulari peri accedir a les ofertes e informacions sols disponibles mitjançant les News.


Inici | Autor | Portfoli | Arxiu | Comandes | Contactar | Activitats

Copyright © 2001-2017 | Joan Domènech. Reservats tots els drets.